Alagút vége felé

Élet a járvány végén

Alagút vége felé

Lassan látszik már az alagút vége. Karantén helyzetünk végefelé tart. Addig is, amíg az élet a megszokott rendjébe visszatér, néhány lényeges tudvivalót teszünk közzé.

A Lelkészi Hivatal munkanapokon 8-16 óra között nyitva van. Kérjük, akik hivatalunkat fölkeresik, mindenben tartsák be továbbra is a járvánnyal kapcsolatos egészségügyi előírásokat. Ha a személyes intézkedés telefonon keresztül is megoldható, kérjük, egyelőre még válassza ezt a lehetőséget, és hívja a 311-213 vezetékes számot vagy a 30-835-1538 mobil telefont. Elektronikus levéllel is fordulhat hozzánk a refegyhaz.patak@gmail.com címen vagy a Sárospataki Református Egyházközség Skype címen.

Akik korosztályuk vagy egészségi állapotuk miatt a járvány miatt különösképpen is veszélyeztetettek – idős emberek és krónikus betegségben szenvedők –, és bevásárlás, gyógyszer kiváltás terén vagy bármilyen ügy intézésében segítségre van szükségük, a részletek megbeszélése végett hívják továbbra is a Lelkészi Hivatalt. Megkeressük a segítés módját, hogy amennyiben elkülhető, ne kelljen otthonukból kimozdulni.

Május 17-én még csak a világhálón keresztül, de az azt követő héten már szeretnénk fokozatosan visszatérni a járvány előtti bibliaórai és istentizteleti rendünkhöz.

A templomban az egy háztartásban élők foglaljanak helyet egymás mellett, a nem közös háztartásban élők egyelőre még tartsanak távolságot. Figyeljük az egészségügyi előírások változásait, és azok szerint járjunk el.

a Presbitérium

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone