Emlékeztető

Az esztendő utolsó harmadában vagyunk.

Emlékeztető

Az esztendő utolsó harmadába léptünk. Megköszönve egyházfenntartóink eddigi áldozatvállalását, szeretettel emlékeztetjük gyülekezetünk tagjait, hogy gondoljanak idén is egyházfenntartói járulékuk befizetésére. Fontos, hogy, ne húzódjon át a következő évre, mert az ez évre szánt támogatásukat idén tudjuk könyvelni. A jó rend érdekében tehát lényeges, hogy a befizetés idén megtörténjen.

Az év során több olyan lényeges, állagmegóvást célzó és közösségeinket építő vagy működésünket takarékosabbá tevő beruházást végeztünk, melyek komoly kiadással jártak. Legutóbb a Rákóczi-ház (Rákóczi út 11.) utcai és udvari homlokzat javítása, ablak- és esőcsatorna cseréje, részbeni belső felújítása, elektromos hálózat bővítése.

Egyházközségünk azokból a fenntartói járulékokból és adományokból tartja fenn magát, amit tagjai befizetnek. Ezek mellé jöhet, ha szerencsénk van, egy-egy pályázati forrás. A befizetések személyesen, csekken vagy átutalással tehetők meg. Aki ez utóbbi lehetőséget választja, kérjük, erre a számlaszámra utalja: 11734169 – 20002042

Köszönettel: a Presbitérium

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone