Eddig és most

Megtörtént ugyan a templom felújítás utáni használatba vétele, mégis marad mindig valami, ami szebbé, ápoltabbá teszi a templomot és környezetét. A költségvetésben nem volt benne a parókiát a garázzsal összekötő járdaszakasz felújítása. Töredezett, hiányos, rendezetlenség látszatát keltő volt, nem is szólva arról, hogy balesetveszélyes. A járdaszakasz felújítására a presbitérium tagjai példás összefogással rövid időn belül mintegy fél millió forintnyi összeget adományoztak.

A képeken jól látható, milyen volt korábban és milyen lett a felújítás után. A templomkert felújított járófelületein elhelyezett térburkolattal azonos anyagú és megjelenésű lett, szépen illik a megújított környezethez. Köszönet érte mindazoknak, akik azonosultak e cél megvalósításával.

.

Eddig ilyen volt.

 

.

Ilyen lett a felújítás után.

 

.

Eddig.

.

Most.

.

Eddig.

 

.

Most.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone