Mága Zoltán koncert

Mága Zoltán jótékonysági koncertnek adott helyet templomunk szeptember 30-án. A teli templom közönségének adománya rászoruló gyermekek, családok felkészítését segíti a téli időre ruhával, tűzifával, vagy amire éppen szükség van. A koncertet Dr. Fodor Ferenc lelkipásztor nyitotta meg köszöntővel. Hangsúlyozta, ha emberek keze összeér, ott mindig nagy dolgok történnek. Lehet belőle barátság és lehet belőle imádság is. Tegyük meg azt, amit megtehetünk azokért, akik önmagukért kevesebbet tudnak tenni. Ezután Aros János polgármester köszöntötte a résztvevőket. Örömét fejezte ki, hogy rászoruló emberekért ilyen sokan összegyűltek. A templom padsorai szépen megteltek érdeklődőkkel.

Mága Zoltán támogatja fiatal tehetségek kibontakozását. Mindannyiunk öröme volt, hogy a hangversenyen egy 9 éves sárospataki tehetség, Téglás Botond hegedű játékát is hallhatta a közönség.

A jótékonysági est bevételét a Sárospataki Református Egyházért Alapítvány kezeli, rászoruló gyermekek, családok támogatására fordítja, az alapítvány a jótékonysági koncert bevételéből segíteni szándékozik a felkészülést a télre.

.

Lelkipásztori köszöntő

.

Polgármesteri köszöntő

.

Mága Zoltán Liszt Ferenc Díjas hegedűművész

.

Téglás Botond. Mága Zoltán támogatja a fiatal tehetségek kibontakozását.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone