Vasárnap

10 órakor a felnőtt istentisztelettel párhuzamosan a Lorántffy-teremben gyermekistentiszteletet tartunk.

Azokat a szülőket, akinek olyan kicsi gyermeke van, hogy gyermekistentisztre még nem hozhatják, várjuk a templom észak-nyugati részében kialakított “Mocorgónak” elnevezett gyermekbarát szobába. Az istentiszteleten elhangzó igehirdetést hangszórón keresztül ott meghallgathatják anélkül, hogy a gyermekzaj zavarná az istentisztelet résztvevőit. Hangszigetelt ajtó és ablak gondoskodik erről. Ugyanakkor a hangszigetelt ablakon keresztül nyomon követhető mindaz, ami az istentiszteleten történik.

Kedd

17 órakor a Lorántffy-teremben a 12. életévüket betöltött serdülőknek tartunk összejövetelt, melyen korosztályukat érintő kérdésekkel foglalkozunk.

 

Minden év júliusában

gyülekezeti nyári gyermektábort szervezünk egész napos foglalkozással. A gyermekeket 4 éves kortól várjuk, napi háromszori étkezést és gazdag programot, tartalmas időtöltést kínálunk. A gyermekhét időpontjáról és részletes programjáról megfelelő időben honlapunkon tájékoztatunk. A gyermekhéten való részvételnek nem akadálya, ha a gyermek nincs megkeresztelve.

Részletek felől érdeklődni lehet a Lelkészi Hivatalban.

 

 

 

Cserkészet

A 763. számú Sztárai Mihály Cserkészcsapat vezetője Ujlaki Csaba cserkészparancsnok. Igazi lelkesedéssel, tűzzel és szívvel végzi munkáját olyan világban, amelyben sem a gyermekek, sem a szülők korosztálya nem minden esetben látja ennek a foglalkozásnak a fontosságát. Ma, amikor a képernyő – televízió és számítógép – ural mindent, igazi kincs és valódi érték, ha a gyermekek egészséges életszemléletre nevelődnek.

A csapat tevékenységéről részletesebben a http://www.patakicserkeszet.gportal.hu/ honlapon tájékozódhat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone