Vasárnap

10 órakor a felnőtt istentisztelettel párhuzamosan a Lorántffy-teremben gyermekistentiszteletet tartunk.

Kedd

17 órakor a Lorántffy-teremben a 12. életévüket betöltött serdülőknek tartunk összejövetelt, melyen korosztályukat érintő kérdésekkel foglalkozunk.

 

Csütörtök

17 órakor a Lorántffy-teremben (Kossuth Lajos út 18.) a 18. életévüket betöltött fiatal felnőttek összejövetelét tartjuk.

 

Minden év júliusában

gyülekezeti nyári gyermektábort szervezünk egész napos foglalkozással. A gyermekeket 4 éves kortól várjuk, napi háromszori étkezést és gazdag programot, tartalmas időtöltést kínálunk. A gyermekhét időpontjáról és részletes programjáról megfelelő időben honlapunkon tájékoztatunk. A gyermekhéten való részvételnek nem akadálya, ha a gyermek nincs megkeresztelve.

A bibliai Salamon király köré fonódó gyermektábort június 29-július 3. között rendezzük meg. A napi háromszori étkezések biztosítására személyenként 3500 Ft-ot, a foglalkozásokhoz szükséges eszközök vásárlására 500 Ft-ot kérünk. Összesen tehát gyermekenként 4000 Ft-ba kerül a részvétel. Jelentkezni máris lehet a Lelkészi Hivatalban.

 

 

 

Cserkészet

A 763. számú Sztárai Mihály Cserkészcsapat vezetője Ujlaki Csaba cserkészparancsnok. Igazi lelkesedéssel, tűzzel és szívvel végzi munkáját olyan világban, amelyben sem a gyermekek, sem a szülők korosztálya nem minden esetben látja ennek a foglalkozásnak a fontosságát. Ma, amikor a képernyő – televízió és számítógép – ural mindent, igazi kincs és valódi érték, ha a gyermekek egészséges életszemléletre nevelődnek.

A csapat tevékenységéről részletesebben a http://www.patakicserkeszet.gportal.hu/ honlapon tájékozódhat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone