Bíróné Kocsi Renáta

a Lelkészi Hivatal adminisztrátora. Ő fogadja azokat, akik hivatalunkat felkeresik. Adományok, fenntartói járulékok átvételét intézi, keresztelés, konfirmáció, esküvői ügyintézés, temetkezés, sírhely váltás vagy újraváltás ügyintézésekor tájékoztatást ad, ő fogadja a telefonhívásokat.

.

 

.

 

 

.

.

 

Kovácsné Lovas Éva

.

.

.

szintén irodai munkatársunk. 2014-ben tértünk át az ügyvitel teljes körű számítógépes nyilvántartására. Az adatok és információk összegyűjtésében és számítógépre való felvitelében segítségünk.

.

.

.

.

.

.

Demeter Lászlóné

.

.

.

.

.

az irodai adminisztrációban munkatársunk. Főleg a régi iratok, jegyzőkönyvek, anyakönyvek és egyéb nyilvántartások értékmentést célzó digitalizálásával foglalkozik.

.

.

.

.

.

Tóth Beatrix

.

a Lelkészi Hivatal, gyülekezeti ház, templom és a többi egyházi ingatlan tisztaságáért felelős. Istentiszteletekre, esküvőkre és egyéb egyházi rendezvényekre előkészíti, nyitja-zárja a templomot.

.

.

.

Kajati József

.

.

.

.

a temető rendjét tartja fenn. A Lelkészi Hivatalban történt előzetes intézkedés után a gyászolókat vagy nyughelyek holléte felől érdeklődőket fogadja és ad tájékoztatást.

.

.

 .

.

.

 

Horváth János, Kosztor Csaba, Kovács Bertalan

.

az egyházközség területén – főképp a temetőben – lévő parkok, templomkert, Lelkészi Hivatal udvara gondozását végzik.

Horváth János

.

Kovács Bertalan

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Még nincsenek hozzászólások

Szóljon hozzá

Mezők ürítése